Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΠΥΡΓΟΣ – Συγκέντρωση ειδών διατροφής από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Πύργου για «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» εν όψει των Χριστουγέννων

ΓΗΜΔΜΗ ΗΓΔ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Πύργου με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εθελοντικού Οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για συγκέντρωση ειδών διατροφής εν όψει των Χριστουγέννων. Οι μαθητές κινητοποιήθηκαν, έδειξαν την ευαισθησία τους, τη διάθεσή τους για προσφορά, την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στο Χαμόγελο του Παιδιού στον Πύργο από το προεδρείο του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του σχολείου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου στέλνουν τις ευχές τους στα παιδιά που στηρίζονται από τον οργανισμό για Καλά Χριστούγεννα με υγεία, χαρά, ελπίδα, αγάπη και πολλά χαμόγελα!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds