Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για την αντικατάσταση παλιών και φθαρμένων κάδων

kadoi

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για την σταδιακή αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων κάδων, σε διάφορα σημεία του Δήμου.

Σήμερα, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Γιώργος Κρέζος και ο Προϊστάμενος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ. Γιώργος Καρανικολός, παρέλαβαν 80 περίπου νέους μεταλλικούς κάδους.

Σημειώνεται ότι οι νέοι κάδοι είναι μεταλλικοί με πράσινο πλαστικό καπάκι, διαθέτουν ειδικό ποδομοχλό που επιτρέπει στους πολίτες να εναποθέτουν τα απορρίμματά τους εύκολα, και έχουν ενισχυθεί με υλικό αντιγκράφιτι, ώστε να προστατεύονται από βανδαλισμούς.

«Η ποιότητα ζωής του πολίτη ξεκινά από μια πόλη καθαρή και όμορφη. Για αυτό και οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας θα συνεχίσουν να διαμορφώνουν σταδιακά ένα σύγχρονο δίκτυο, το οποίο θα διευκολύνει σημαντικά κατοίκους και επισκέπτες να την διατηρούν καθαρή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κρέζος.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds