Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Σε συνδιάσκεψη, καλεί αύριο Τετάρτη ο Ιατρικός Σύλλογος Ηλείας, βουλευτές, δημάρχους και επιστημονικούς φορείς για το πολύ σοβαρό θέμα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου Πύργου 

logoiatrikossyllogosilias

Ιατρικός Σύλλογος Ηλείας: Καλεί τους Βουλευτές, Δημάρχους και φορείς του νομού σε συνδιάσκεψη αύριο Τετάρτη 21/02 για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και τα σοβαρά προβλήματα εύρυθμης λειτουργίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου

Σε συνδιάσκεψη, καλεί αύριο Τετάρτη ο Ιατρικός Σύλλογος Ηλείας, βουλευτές, δημάρχους και επιστημονικούς φορείς για το πολύ σοβαρό θέμα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου Πύργου που έχει φτάσει στο απροχώρητο και υπάρχει κίνδυνος για ασθενείς αφού οι υπηρεσίες του δεν μπορούν να γίνουν όπως πρέπει.

Η συνδιάσκεψη θα γίνει Τετάρτη 21/2 στις 18.30 στο Δημαρχείο Πύργου. 

Για το θέμα αυτό, ο Ιατρικός Σύλλογος έδωσε την Δευτέρα συνέντευξη τύπου όπου αναφέρθηκε με στοιχεία για την υποστελέχωση του νοσοκομείο Πύργου που φτάνει πια στο 50% του προσωπικού! Δηλαδή δεν υπάρχουν οι μισοί γιατροί που θα έπρεπε να είναι για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ασθενών.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γιαννικούλης, θέλουν σαν σύλλογος να φτάσουν μέχρι τον Υπουργό Υγείας για το θέμα αυτό και θα προσπαθήσουν να κανονίσουν μια συνάντηση ώστε να πιέσουν καταστάσεις για να βρεθεί κάποια λύση.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds