Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Shakedown για τους αγωνιζόμενους του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ!

rally

Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί προαιρετικό Shakedown, με μέγιστο 3 περάσματα, για τους αγωνιζόμενους του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ από τις 10:00 έως τις 14:00 στην περιοχή του Λάλα, το οποίο θα έχει μήκος 4,77 χλμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής στο 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ έχει ξεκινήσει! Για να δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα, αρκεί να επισκεφθείτε το https://e-omae-epa.gr/RaceList.aspx, να επιλέξετε Ολυμπιακό Ράλλυ και να συμπληρώσετε τη φόρμα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΑΟΛΑΠ (www.aolap.gr) και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο [email protected], καταθέτοντας παράλληλα στον τραπεζικό λογαριασμό της Α.Ο.Λ.Α.Π. (ΙΒΑΝ GR6402606810000140200442802) το επιπλέον παράβολο συμμετοχής. Υπενθυμίζεται ότι το Shakedown θα οργανωθεί με τους κανόνες μιας πλήρους ειδικής διαδρομής σύμφωνα με το άρθρο 25.1 του Γενικού Κανονισμού Ράλλυ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι αυτοκίνητο και πλήρωμα να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία του Αρχικού Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου αντιστοίχως, σύμφωνα με το αρ. 11 του συμπληρωματικού κανονισμού του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ.

Βρείτε τη δήλωση συμμετοχής στο shakedown του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ εδώ:

https://tinyurl.com/shakedownolympiako24

ΑΟΛΑΠ – Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds