Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Σημαντικές ζημιές σε δίκτυα και υποδομές στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

balioukos

Καταστροφές άφησαν πίσω τους

τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Αναγκαία η άμεση μέριμνα της πολιτείας για την ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων

Καταστροφές   σε δίκτυα και υποδομές  προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που σημειώθηκαν από το βράδυ του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Από τις έντονες βροχοπτώσεις που συνοδεύτηκαν και από ισχυρούς ανέμους, σημειώθηκαν σημαντικές  ζημιές  στην αγροτική οδοποιία, σε μια εποχή που εξακολουθεί να γίνεται η συγκομιδή ελιών σε πολλά σημεία του δήμου,  με συνέπεια να είναι αδύνατη η πρόσβαση στα χωράφια των παραγωγών.

Παράλληλα  από την έντονη όσο και πολύωρη κακοκαιρία  υπήρξαν  καταστροφές  σε υδρομαστεύσεις  κοινοτήτων, ενώ συγχρόνως παρατηρήθηκαν και κατολισθητικά φαινόμενα κυρίως σε χωριά όπου στο παρελθόν είχαν  προκληθεί  ανάλογα προβλήματα.

Ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο,  προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει  τα σημαντικά προβλήματα που δημιούργησε στο πέρασμα της η έντονη κακοκαιρία, τα οποία ωστόσο απαιτούν  την άμεση μέριμνα  εκ μέρους της πολιτείας,  για την ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων και παραγωγών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds