Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων μπορεί να παίξει η Πάτρα

aiolika thalassa

Πάτρα: Νέα μέτρα ελάφρυνσης για το ενεργειακό κόστος από το 2024

Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων μπορεί να παίξει η Πάτρα, επισήμανε μιλώντας στο Φόρουμ Ανάπτυξης στην Πάτρα η αρμόδια Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου. Όπως είπε χαρακτηριστικά μετά την παύση των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος, θα ισχύσουν νέα μέτρα ελάφρυνσης από το 2024.

Η εκδήλωση είχε θέμα: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» και η κα. Σδούκου σημείωσε ότι στόχος της χώρας είναι μέχρι το 2030 το 80% της παραγόμενης ενέργειας να προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, συμπληρώνοντας: “Η Ελλάδα και η Πάτρα μπορεί να παίξει ένα ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη των θαλάσσιων αιολικών πάρκων, γιατί θα χρειαστούν λιμενικές εγκαταστάσεις, ναυτιλιακές, τεχνικές υπηρεσίες. Είναι μια ολόκληρη αγορά η ανάπτυξή τους και η Αχαΐα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να προσελκύσει επενδύσεις”.
Τρεις χιλιάδες (3.000) ήταν οι αιτήσεις που έγιναν από τη Δυτική Ελλάδα για το τελευταίο Εξοικονομώ του 2023, αριθμός που αποτυπώνει την αυξημένη ζήτηση των δικαιούχων.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds