Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ηλεία

diki anakrisi

Στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας στα Πρωτοδικεία Πύργου και Αμαλιάδας

Στις 6/12/2023 στελέχη από την Παγκόσμια Τράπεζα  σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης επισκέφτηκαν τα Πρωτοδικεία της  Αμαλιάδας και του Πύργου, καθώς οι Παγκόσμια Τράπεζα έχει αναλάβει να εκπόνηση μελέτη σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζει η ελληνική δικαιοσύνη.

Μετά της ολοκλήρωση των επισκέψεων που θα πραγματοποιήσουν τα στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας θα υποβάλουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικό πόρισμα που θα προέλθουν από συγκεντρώσει στοιχείων και από αλλά Πρωτοδικεία .Τα στελέχη της Παγκόσμια Τράπεζας κατά την επίσκεψη τους στα πρωτοδικεία της Αμαλιάδας αλλά και του Πύργου, συναντήθηκαν με τους Πρόεδρους των Δικηγορικών συλλογών Πύργου και Αμαλιάδας κ.κ Δημητρουλόπουλος και Θεοδόση αντίστοιχα, και με δικαστικούς υπαλλήλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες συζητηθήκαν κατά την συνάντηση που είχαν θέματα όπως η στελέχωση των δικαστηρίων με ανθρώπινο δυναμικό, κτηριακές εγκαταστάσεις καθώς και ποσό χρόνο παίρνει μια υπόθεσή προκειμένου να τεκμηριωθεί .

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos