Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στην Κουρούτα όπως κάθε Καθαρά Δευτέρα η μεγάλη γιορτή της Σαρακοστής με τα Κούλουμα που διοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας

image 23 11

Με τα παραδοσιακά κούλουμα στην κεντρική πλατεία της Κουρούτας ολοκληρώνονται οι φετινές εκδηλώσεις του θεσμού «Καρναβάλι Αμαλιάδας 2024», που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Ήλιδας, με συνδιοργανωτές την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας, το Σύλλογο Εστίασης Ήλιδας και την Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας.


Στα παραδοσιακά Κούλουμα της Κουρούτας καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες της Ηλείας, προκειμένου να απολαύσουν τα σαρακοστιανά εδέσματα που θα προσφερθούν από τον Δήμο Ήλιδας με τη συνεργασία και τη δωρεά δεκάδων επιχειρήσεων της περιοχής, ενώ οι χαρταετοί -όπως επιβάλλεται- θα έχουν την τιμητική τους.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί, όπου παραδοσιακά χορευτικά από τον Δήμο Ήλιδας θα χορέψουν για όλους, ενώ το κέφι θα ανάψει λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν στη σκηνή θα βρεθεί ο τραγουδιστής Σάκης Ζαφειρόπουλος με το συγκρότημα «AXION»

image 23 11

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds