Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Στην Πάτρα αύριο (9/2) ο υφ. Οικονομικών Χ. Θεοχάρης – Επαφές και συναντήσεις με φορείς

ΘΕΟΧΑΡΗΣ Χ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Σειρά συναντήσεων και διά ζώσης συνεργασία με τοπικούς οικονομικούς φορείς, θα έχει αύριο 9 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχάρης θα επισκεφτεί στις 11:30 π.μ. τη ΔΟΥ Πάτρας. Κατόπιν, στις 12:30 μ.μ. θα έχει συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους φορέων, καθώς και με το διοικητικό συμβούλιο  και μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πάτρας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Πάτρας (πλατεία Γεωργίου Α 25). Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Η επίσκεψη του κ. Θεοχάρη στην Πάτρα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο τελωνείο της πόλης, στις 14:30 το μεσημέρι (Δυμαίων 16).
Η Πάτρα είναι ο δεύτερος σταθμός στο πλαίσιο περιοδειών που έχει ξεκινήσει ο κ. Θεοχάρης σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να έχει άμεσο διάλογο και επικοινωνία με φορείς, εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες του υπουργείου αλλά και πολίτες.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds