Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στην Βουλή η παράταση της κυκλοφορίας των παλαιών ΤΑΞΙ – ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

AVRAMOPOULOS Dimitris 1

Στην Βουλή η παράταση της κυκλοφορίας των παλαιών ΤΑΞΙ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Την  διερεύνηση της δυνατότητας παράτασης του ορίου ηλικίας των ΕΔΧ ΤΑΞΙ, που συμπλήρωναν τα είκοσι (20) έτη στην κυκλοφορία ζητά με αναφορά που κατέθεσε ο πρ. Επίτροπος και  Υπουργός, Βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και την Υφυπουργό, Αρμόδια για θέματα Μεταφορών κα Αλεξοπούλου Χριστίνα

Στην επιστολή του Συνδέσμου Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Αμαλιάδας «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» Νομού Ηλείας, που κατέθεσε ο κ. Αβραμόπουλος εκτίθενται αναλυτικά οι λόγοι για τους οποίους αποτελεί προτεραιότητα να αντιμετωπιστεί με νομοθετική ρύθμιση το συγκεκριμένο πρόβλημα, που απασχολεί τους αυτοκινητιστές ΤΑXI, τόσο της περιοχής, όσο και πανελλαδικώς, καθώς η καταληκτική ημερομηνία της τρέχουσας παράτασης εκπνέει στις 31-12-2023.

Ο κ. Αβραμόπουλος καλεί τους αρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν το αίτημα και να προβούν στην  υιοθέτηση της δέσμης των προτεινόμενων (στην επιστολή) μέτρων, ή μέρους αυτών, κάτι που θα αποτελέσει σοβαρή οικονομική ανακούφιση της συγκεκριμένης επαγγελματικής ομάδας.

  • Για την ενημέρωσή σας, επισυνάπτεται η αναφορά όπως κατατέθηκε

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds