Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στις 29 Μαρτίου το 4ο συνέδριο «Επί Γης» στο Aldemar Olympian Village στην Ηλεία

Επί Γης στο Aldemar Olympian Village

Ενημέρωση και εκπαίδευση στους αγρότες- Με τη στήριξη και την συμμετοχή του Νεκτάριου Φαρμάκη

Στις 29 Μαρτίου το 4οσυνέδριο «Επί Γης»

Με τη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή του Νεκτάριου Φαρμάκη!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η διεξαγωγή του

του 4ου Αγροτικού Συνεδρίου – Έκθεσης «Επί Γης», που διοργανώνει η εφημερίδα Πατρίς στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Aldemar Olympian Village» στη Σκαφιδιά Ηλείας, την Παρασκευή 29 Μαρτίου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με επιστημονικό συνεργάτη το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στο συνέδριο το οποίο αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τον αγροτικό τομέα της χώρας, έχουν κληθεί να συμμετέχουν επιστήμονες, επιχειρηματίες και πολιτικοί από ολόκληρη τη χώρα, ανάμεσα στους οποίους και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.       Η τοποθέτηση του κ. Φαρμάκη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς διοικεί μια ιδιαίτερα εύφορη και παραγωγική Περιφέρεια όπως αυτή της Δυτικής Ελλάδας και ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αναμένεται η συζήτηση που θα έχει με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος θα συμμετέχει στις εργασίες του συνεδρίου.

Ενημέρωση και εκπαίδευση στους αγρότες

Στόχος του συνεδρίου εκτός από την συνεργασία και την εξωστρέφεια στον ευρύτερο χώρο της αγροτικής παραγωγής, είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των αγροτών μας γύρω από νέες μεθόδους  και πρακτικές καλλιέργειας ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη οικονομία πόρων, η διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος, η εξασφάλιση μεγαλύτερης παραγωγής και η άριστη ποιότητα των προϊόντων.

Η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας λόγω των κλιματολογικών συνθηκών και της μορφολογίας του εδάφους της με τις απέραντες εκτάσεις που διαθέτει, μπορεί και επιβάλλεται να συμπεριληφθεί στις κορυφαίες περιφέρειες της χώρας, με το «Επί Γης» να αποτελεί το «διαβατήριο» για την επίτευξη αυτού του σκοπού, τόσο στην ελληνική, όσο και την Ευρωπαϊκή Αγροτική Κοινότητα.

Επί Γης στο Aldemar Olympian Village

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds