Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Στο Ilis Congress Center του ομίλου Aldemar Resorts στην Σκαφιδιά το μεγάλο συνέδριο οδοντιάτρων

Ilis Congress Center Συνεδριακό Aldemar

Στον Πύργο θα διεξαχθεί το συνέδριο των οδοντιάτρων της Ελλάδας το φθινόπωρο του 2024 μετά από ενέργειες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας και του Προέδρου του Αλέκου Γαλανόπουλου που εκλέχτηκε και δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές με την παράταξη του νέου Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή.

Το μεγάλο αυτό συνέδριο θα διαρκέσει τρεις ολόκληρες ημέρες και αποτελεί μια καλή ευκαιρία να ακουστεί ο νομός μας και για τον συνεδριακό τουρισμό όπου έχουμε τις υποδομές για κάτι τέτοιο. Το συνέδρια θα γίνει στο Ilis Congress Center του ομίλου Aldemar Resorts στην Σκαφιδιά όπου ακόμα δεν έχει λειτουργήσει και τα εγκαίνια θα γίνουν τον Μάϊο. Είναι άλλη μια επένδυση στον περιοχή μας που όπως φαίνεται θα προσδώσει και οικονομική αξία.

Στην Σκαφιδιά και στον Πύργο θα έρθουν πάνω από 1000 επιστήμονες του οδοντιατρικού κλάδου από όλη την χώρα αλλά και το εξωτερικό.

Πρόκειται μάλιστα εν καιρώ να ανακοινωθούν από τον Δήμο Πύργου και παράλληλες εκδηλώσεις τις ημέρες εκείνες του συνεδρίου καθώς όπως σχεδιάζεται, ο δήμος θέλει να αναδείξει το θέμα αυτό και να κάνει τον Πύργο μελλοντικό πόλο έλξης για τέτοια μεγάλα συνέδρια.

iliaoikonomia

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds