Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στο Νομό Ηλείας βρέθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Σταμάτη

2 STAMATHS

Στα ζητήματα των περιοχών του Δήμου Ήλιδας όπου διαμένουν πληθυσμοί Ρομά επικεντρώθηκε η συζήτηση ανάμεσα στο Βουλευτή Επικρατείας Γιώργο Σταμάτη και το Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

Στο Νομό Ηλείας βρέθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφθηκε και το Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Επίσης, ο κύριος Σταμάτης είδε από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στην συνοικία Παπακαυκά της Αμαλιάδας, όπου διαμένει και η πλειοψηφία του πληθυσμού Ρομά της περιοχής, ενώ βρέθηκε και στον οικισμό των Τσιχλεΐκών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Δήμαρχο Ήλιδας, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα των πληθυσμών Ρομά της περιοχής, αφού ο κύριος Σταμάτης μέχρι πρότινος και πριν εκλεγεί βουλευτής, ήταν ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ήταν το πρόσωπο που στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, είχε εστιάσει στο σχεδιασμό δημόσιων πολιτικών, με στόχο την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, μέσω του σχεδίου Δράσης Εθνικής Στρατηγικής για την Κοινωνική Ένταξη και Μείωση της Φτώχειας των ανά την Ελλάδα πληθυσμών Ρομά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν -επίσης- ο αντιδήμαρχος Πηνείας κ. Κώστα Αναγνωστόπουλος, ο εκπρόσωπος της συνοικίας Παπακαυκά κ. Νίκος Μπατζαλής και τα μέλη της Εταιρείας Ακινήτων του Δήμου Ήλιδας κ. Νίκος Σπανόπουλος και κ. Στέφανος Τομαρόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds