Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ:

panag avramo

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Η Ανάπτυξη του Δήμου με έμφαση στον τομέα του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Τουρισμού στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας Αρ. Παναγιωτόπουλου και με τον Βουλευτή ΝΔ Νομού Ηλείας Δημ. Αβραμόπουλο

ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Η Ανάπτυξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με έμφαση στον τομέα του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Τουρισμού αποτέλεσε τον πυρήνα της  συζήτησης που είχαν ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής οδοποιίας, μηχανημάτων, αγροτικής ανάπτυξης και παραγωγής, κ. Κωνσταντίνος Σοφιανός με τον Βουλευτή ΝΔ Νομού Ηλείας και Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Δευτέρα 11 Μαρτίου στην Αθήνα.

Μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την προοπτική ανάπτυξης της Ηλείας και ιδιαίτερα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και τα προβλήματα στην επιχειρηματικότητα της περιοχής, έθεσε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας υπόψη του Βουλευτή της ΝΔ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε τρόπους εισόδου της περιοχής σε μια προοδευτική πορεία, με έμφαση στην ανάδειξη του πολιτιστικού, αθλητικού και τουριστικού προϊόντος, μέθοδοι που θα ωφελήσουν όχι μόνο την περιοχή, αλλά και ολόκληρη την Ηλεία και την εθνική οικονομία.

Τόσο οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Σοφιανός όσο και ο κ. Αβραμόπουλος συμφώνησαν ότι η ανάπτυξη της Ηλείας απαιτεί σύμπνοια και κοινή προσπάθεια από όλους του χώρους και δεσμεύτηκαν για ενότητα και δράση στο άμεσο μέλλον.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds