Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ ΝΙΚΟ ΚΟΡΟΒΕΣΗ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ 1

Όραμα πρωτοβουλίες και πολιτική βούληση

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Νίκο Κοροβέση, στο γραφείο του στην έδρα της Π.Ε. Ηλείας.

Στην συνάντηση που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, έγινε συζήτηση για τους κεντρικούς άξονες του στρατηγικού πλάνου καθώς και τις κύριες προγραμματισμένες δράσεις στην Ηλεία, ενώ ο κ. Αβραμόπουλος κατέστησε σαφές πως είναι πρόθυμος να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια που επιχειρείται και που έχει σαν στόχο να βάλει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ηλεία ειδικότερα στις πρώτες βαθμίδες ανάπτυξης σε επίπεδο χώρας.

Τουρισμός, αγροτική ανάπτυξη, πρωτογενής τομέας, μεγάλα έργα υποδομής, σύνδεση της Δυτικής Ελλάδας με την υπόλοιπη χώρα αλλά και με το υπόλοιπο της Πελοποννήσου, είναι στις βασικές προτεραιότητες.

Όπως τονίστηκε η προοπτική της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Νομού Ηλείας είναι ιδιαίτερα θετική και ευνοϊκή με βάση τα όσα έχουν σχεδιαστεί και τα όσα βεβαίως μέχρι στιγμής υλοποιούνται κι αυτό γιατί υπάρχει και όραμα και πολιτική βούληση. Όπως επίσης υπάρχει σχεδιασμός και στρατηγική.

Ο κ. Αβραμόπουλος συνεχάρη τον αντιπεριφερειάρχη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδος, η οποία έχει περάσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, επισημαίνοντας πως τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, προαναγγέλλουν ένα πολύ καλύτερο μέλλον για όλους.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds