Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Su-75 Checkmate-Έρχεται!

Su 75 Checkmate 14

Έρχεται το Su-75 Checkmate-Η Μόσχα ετοιμάζεται για έναρξη παραγωγής και αποκαλύπτει πότε θα το δούμε στον αέρα

Το πολυαναμενόμενο ελαφρύ τακτικό μαχητικό αεροσκάφος υπόσχεται να εντυπωσιάσει τους πάντες

Ένα πρωτότυπου του ρωσικού ελαφριού μαχητικού πέμπτης γενιάς Su-75 Checkmate μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και πριν το τέλος του 2025, δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και επικεφαλής του υπουργείου βιομηχανίας και εμπορίου, Ντένις Μαντούροβ σε δημοσιογράφους σήμερα Δεύτερα 13 Νοεμβρίου.

«Περιμένω να γίνει πριν το τέλος του 2025» δήλωσε ο Ρώσος πολιτικός, αναφερόμενος στην αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου αεροσκάφους της Μόσχας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ξένοι πελάτες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για το ρωσικό μαχητικό τζετ. Ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός δεν αποκάλυψε βέβαια τις εν λόγω ενδιαφερόμενες χώρες.

«Υπάρχει ενδιαφέρον. Μπορώ να πω πως αυτά τα δύο χρόνια έχουμε συγκεντρώσει αιτήματα, συμπεριλαμβανομένων αιτημάτων που αφορούν συγκεκριμένες προσαρμογές στο πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το τελικό προϊόν μέγιστα εξατομικευμένο στις απαιτήσεις των πελατών που ενδιαφέρθηκαν για αυτό το μονοκινητήριο αεροσκάφος» δήλωσε ο Μαντούροβ.

Vladimir Putin in MAKS Airshow 2021 12

Όπως σημείωσε ο Ρώσος, οι αλλαγές που έχουν γίνει αφορούν την διάταξη, τα συστήματα ελέγχου και τα όπλα του μαχητικού αεροσκάφους Checkmate.

Ο Μαντούροβ διευκρίνισε πως συζητείται ακόμη και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί η ρωσική αμυντική βιομηχανία με ξένες εταιρείες για την υλοποίηση του προγράμματος του τζετ.

«Καταρχάς σήμερα αναμένουμε να ξεκινήσει η παραγωγή στη Ρωσία στο σύντομο μέλλον. Αλλά όπως είπα, λαμβάνουμε υπόψη τις τροποποιήσεις που απαιτούνται για τα καλύπτει μέγιστα το μαχητικό τις απαιτήσεις του πελάτη» κατέληξε ο Ρώσος.

Ξεκινά η Παραγωγή του Μαχητικού

Νωρίτερα την ίδια ημέρα η ρωσική αμυντική εταιρεία Rostec είχε ανακοινώσει πως προετοιμάζεται για την παραγωγή μαχητικών τζετς τύπου Checkmate στην Ρωσία. Η ρωσική εταιρεία γίγαντας ανέφερε συγκεκριμένα πως τα έγγραφα του σχεδιασμού μεταφέρθηκαν ήδη στον κατασκευαστή του αεροσκάφους.

Η ρωσική United Aircraft Corporation είχε ανακοινώσει στις 17 Ιουλίου φέτος της ανάπτυξη τριών νέων τροποποιήσεων για το Su-75. Αρκετές πατέντες είχαν υποβληθεί την τότε περίοδο. Υπάρχουν νέες αναπτύξεις για διαφορετικές εκδόσεις του αεροσκάφους, οι οποίες περιλαμβάνουν μειωμένη διατομή ραντάρ (για προφίλ χαμηλής παρατηρησιμότητας), μία έκδοση χωρίς πιλοτήριο και μία διθέσια έκδοση παρόμοια με αυτή του ρωσικού μαχητικού Su-30.

Μέχρι στιγμής η Μόσχα προωθεί το Su-75 Checkmate ως ένα μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς, τα κρισιμότερα στοιχεία του οποίου είναι η χαμηλή παρατηρησιμότητά του (stealth), το χαμηλό κόστος ανά ώρα πτήσηςη ανοιχτή αρχιτεκτονική του και η υψηλή αναλογία κόστους/απόδοσης.

pentapostagma

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds