Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Συμπληρώνουμε δυο εβδομάδες ερευνών για τον εντοπισμό του οδηγού αυτοκινήτου, που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά χειμάρρου

ploutosoriolim24

Για 13η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι, του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της Ηλείας, για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου από ορμητικά νερά χειμάρρου.

Στις έρευνες που πραγματοποιούνται και σήμερα, μετέχουν συνολικά 26 πυροσβέστες από τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ηλείας, από την ΕΜΟΔΕ και από την ΕΜΑΚ, μαζί με δύο σωστικές λέμβους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, καθώς και έξι οχήματα, ενώ χρησιμοποιούνται και μηχανήματα.

Επίσης, στις έρευνες μετέχουν και δύο εκπαιδευμένα σκυλιά, ένα εκ των οποίων είχε εντοπίσει το σώμα του Μπάμπη Κούτσικου, στις 22 Ιανουαρίου σε βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στον χείμαρρο της Κόβιτσας, σε όλα τα σημεία δίπλα από τον χείμαρρο, στον γειτονικό ποταμό Αλφειό και στις παρόχθιες περιοχές του.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds