Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Σύλλογος “Επτάλοφος: 4η Διήμερη Πανελλήνια Πεζοπορία Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία στις 14 & 15 Απριλίου

pezoporia

Ο Σύλλογος ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, μέλος της ΟΦΟΕΣΕ, η Εθελοντική Ομάδα Πεζοπορίες με πανσέληνο, Διοργανώνουν στις 14 & 15 Απριλιου 2024 στην 4η Πανελλήνια Διήμερη Πεζοπορία, στην Ιερά Οδό, ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία η ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ Πεδινή.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ << ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ >>, η Εθελοντική ομάδα Πεζοπορίες με πανσέληνο, το Υπουργείο Πολιτισμού, το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΟΦΟΕΣΕ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΗΛΕΙΑΣ, η Ζ’ Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, και οι ΔΗΜΟΙ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ, ΠΥΡΓΟΥ, ΗΛΙΔΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ, η ΕΟΕ και το ΕΒΕΑ ΗΛΕΙΑΣ, ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ, επίσης συμμετέχει και ο Σύνδεσμος Παλαιών Προσκόπων Νομού Ηλείας..
Επίσης συνδιοργανώτρια της Εκδήλωσης η κ. ΤΕΣΣΑ ΔΟΥΛΚΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Καθηγήτρια ΑΠΘ, την ευχαριστούμε θερμά!!
Επίσης συμμετέχει και η ομάδα της κ. Βικης Μανατου την ευχαριστούμε θερμά.


Φτάσαμε εδώ σήμερα μετά από 16 χρόνια εθελοντικής δουλειάς να πραγματοποιούμε για τέταρτη φορά τις μοναδικές με παγκόσμιο ενδιαφέρον εκδηλώσεις, στην ΗΛΕΙΑΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΓΗ, ν’ αναβιώνουμε την ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΛΙΔΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΗΝ ( ΙΕΡΑ ΟΔΟ ) την Πεδινη!!!
Επίσης εθελοντική υγειονομική κάλυψη – ασφάλεια, προσφέρουν, ο Ερυθρός Σταυρός και το Σώμα Ελλήνων Σαμαρειτών παράρτημα Αμαλιάδας και ο Ερυθρός Σταυρός Πύργου τους ευχαριστούμε θερμά!
Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για την αμέριστη συμπαράσταση τους και την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων αυτών με παγκόσμιο ενδιαφέρον!!
Επίσης στην πεζοπορία θα συμμετέχουν ιππείς, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον Ιππικοί Όμιλοι !


Το κοστος της τετραήμερης εκδρομής μας και συμμετοχής στην 4η Διήμερη Πανελλήνια πεζοπορία Αρχαία Ηλιδα Αρχαία Ολυμπία την ΙΕΡΑ ΟΔΟ Πεδινή μαζί με το λεωφορείο θα το έχουμε μαζί μας και τις τέσσερεις ημέρες και τρείς διανυκτερεύσεις σε Ξενοδοχειο στην πόλη του Πύργου μαζί με πρωινό.
Άλλες λεπτομέριες και το πρόγραμμα της διήμερης πεζοπορίας θα σας ανακοινωθούν προσεχώς.
Οι δεκάδες φορείς που συμμετέχουν θ΄ ανακοινωθούν προσεχώς!!


Η Διαδρομή είναι 57,50 χιλιόμετρα 300 στάδια περίπου!!
Η Διαδρομή περνάει από τις παρακάτω πόλεις και Δ,Δ, ΠΥΡΓΟΥ, ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΗΛΙΔΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΣ, Δ.Δ. Ηλιδας, Καλίβια, Αυγείου, Χάβαρι, Αμαλιάδα, Καρδαμας, Δουνέικα, Αγιος Ηλίας, Σκαφιδιάς, Λεβεντοχώρι,Σκουροχώρι, Αγιος Ιωάννης ( διανυκτερευση ) Πύργος, Αλφειός, Αλφειούσα, Ολυμπία.
Σε όλες τις πόλεις και τα Δ.Δ. που περνάει η διαδρομή μας γίνονται διάφορες εκδηλώσεις.

Στις 16 Απριλίου 2024 ΤΡΊΤΗ και ώρα 11.00 π.μ. όλοι και όλες μαζί θα πάμε στο αρχαίο σταδιο της Ολυμπίας να λάβουμε μέρος στην μεγάλη γιορτή ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ.
Η αναχώρηση από Αθήνα Σάββατο στις13 Απριλίου 2024 και ώρα 7.00 π.μ. από ΧΟΝΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΟΜΟΝΟΙΑ.
Αναχώρηση από ΟΛΥΜΠΙΑ για Αθήνα στις 16 Απριλίου 2024 Τρίτη μετά την γιορτή ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ περίπου ώρα 15.00 μ.μ.
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 όταν θα φθάσουμε στο Νομό Ηλείας θα επισκεφθούμε διάφορα μουσεία και μνημεία της περιοχής, θα σας το κάνουμε γνωστό τις επόμενες μέρες.
Ζητάμε την ουσιαστική συμπαράσταση και συμμετοχή σας για την επιτυχία τους, όπως στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία όλες οι προηγούμενες εκδηλώσεις μας με την ευκαιρία της ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ,!!


Πληροφορίες στο τηλ. 6974070997,


Πρόεδρος και Αρχηγός υπεύθυνος της εκδήλωσης κ. Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos