Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Συναντήσεις για τα ζητήματα της Ηλείας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ Μ. ΒΟΡΙΔΗ
  • ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ Μ. ΒΟΡΙΔΗ, Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΡ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣΝ. Κοροβέσης
  • Συναντήσεις για τα ζητήματα της Ηλείας
  • Σειρά επαφών σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο είχε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης.
  • Ο κ. Κοροβέσης συναντήθηκε διαδοχικά με τον Υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, θέτοντας τους ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη αλλά και την προστασίατου νομού. Στην συζήτηση που είχε με τον Υπουργό Επικρατείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, ζήτησε την παρέμβαση του κ. Βορίδη για την επιπλέον χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας αποδεικνύοντας στην πράξη, την έμφαση που δίνει στην ανθεκτικότητα και τηνπρόληψη. Παράλληλα, στον διάλογο που είχαν, τέθηκε και το θέμα της απλούστευσης των διαδικασιών για την διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων στην λίμνη του Καϊάφα, πάντα μεσεβασμό προς το περιβάλλον.
  • Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, ο Νίκος Κοροβέσης είχε μία εκτενή συζήτηση για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τον τόπο μας. Μίλησαν για το πρόσφατο μνημόνιο συνεργασίας, που τοποθετεί την Ηλεία ψηλά στον ακαδημαϊκό χάρτη, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και του Πανεπιστημίου Πατρών. Κυρίως όμως συμφωνήσαν, σε όλες εκείνες τις παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες να γίνουν,για να τύχει ο νομός μας ακόμη μεγαλύτερης τουριστικής προβολής και αναπτυξιακής προοπτικής.
  • Τέλος, στην συνάντηση με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας συζήτησε για θέματα που αφορούν τις Μεταφορές του νομού, μιας και αυτή είναι η αρμοδιότητα της Υφυπουργού. «Επισκέφθηκα τον Υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, τον συντοπίτη μας Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.
  • Και με τους τρεις συζήτησα θέματα των αρμοδιοτήτωντους που αφορούν την Ηλεία. Και με τα τρία κυβερνητικά στελέχη, είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, την οποία δεσμευτήκαμε να επαναλάβουμε το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που θέλουμε να αναπτύξουμε προς όφελος της Ηλείας και των πολιτών της», σημείωσε ο κ. Κοροβέσης.
Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ Μ. ΒΟΡΙΔΗ
Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ
Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ ΧΡ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds