Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση Ανδρέα Νικολακόπουλου με την Υπ. Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη: Νέες μορφές τουρισμού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στην Ηλεία!

kikolakopoulos kefallogianni

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Νέες μορφές τουρισμού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στην Ηλεία!

Η αναπτυξιακή προοπτική που μπορούν να δώσουν στην Ηλεία οι νέες μορφές τουρισμού, αποτέλεσαν το βασικό αντικείμενο στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος, τουριστική ανάπτυξη και τουριστικές επενδύσεις αποτελούν το μεγάλο στοίχημα για την Ηλεία, ένα νομό με συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία καλείται να αξιοποιήσει στο έπακρο σε όλους τους τομείς.

«Η Ηλεία δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι απούσα στις μεγάλες προκλήσεις που διαμορφώνονται στο πεδίο του τουρισμού. Είμαστε ένας νομός που μπορούμε να αξιοποιήσουμε και να αναπτύξουμε κάθε μορφή τουρισμού και σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και παθογένειες του παρελθόντος και να ανοίξουμε το δρόμο για επενδύσεις που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση, θα συμβάλλουν στην ανάδειξη του νομού και ταυτόχρονα θα δώσουν νέες θέσεις εργασίας» είπε ο κ. Νικολακόπουλος και τόνισε ότι η Ηλεία μπορεί να προσελκύσει ιδιωτικές επενδύσεις, ιδιαιτέρως στην περιοχή του Καϊάφα αλλά και σε κάθε άλλο σημείο του νομού που διαθέτει την δική του ξεχωριστή ομορφιά.

Ιαματικός τουρισμός και μαρίνες σκαφών αναψυχής

Με την κα Κεφαλογιάννη συζήτησαν τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού, ενώ σχολιάστηκε θετικά η νέα μεγάλη επένδυση που ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του συνεδριακού τουρισμού.

Ο κ. Νικολακόπουλος επανέφερε στο προσκήνιο και το θέμα της δημιουργίας μαρινών για σκάφη αναψυχής, καθώς η Ηλεία διαθέτει λιμάνια και πληροί όλες τις προδιαγραφές για την υλοποίηση ενός τέτοιου project, τη στιγμή μάλιστα που οι Μαρίνες για σκάφη αναψυχής χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα γίνουν πιο συγκεκριμένες προτάσεις, ώστε το εγχείρημα να προχωρήσει στην πράξη.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds