Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

3 KASSELAKHS

: «Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος υποδέχθηκε στο κτίριο Μπελογιάννη τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ενημέρωσε για τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου Ήλιδας»

Την Μόνιμη Έκθεση «Νίκος Μπελογιάννης» του Δήμου Ήλιδας που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Αμαλιάδας, τη συμβολή των οδών Ερμού και Καλαβρύτων, επισκέφτηκε ο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Στέφανος Κασσελάκης.

Στο δημοτικό κτίριο τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε ενεργά και στην ξενάγησή του κυρίου Κασσελάκη στους χώρους της Μόνιμης Έκθεσης.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος παρέδωσε ως δώρο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., το βιβλίο – λεύκωμα που δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα της Βουλής το 2017, στο οποίο παρουσιάζονται όλα τα σπάνια εκθέματα της Μόνιμης Έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης».

Παράλληλα, σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωση τον κύριο Κασσελάκη για τα προβλήματα του Δήμου Ήλιδας και της Ηλείας συνολικά, παραδίδοντάς του και υπόμνημα εντός του οποίου προτεραιοποιούνται όλα τα θέματα. Ειδικότερα, στα επτά σημεία του υπομνήματος παρουσιάζονται: 1) τα προβλήματα του περιφερειακού δρόμου που θα συνδέει τον υπό κατασκευή νέο αυτοκινητόδρομο της Πατρών – Πύργου με την υφιστάμενη Εθνική Οδό και της σύνδεση της πόλης απευθείας στη Ολυμπία Οδό, ζητήματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον αέρα, 2) την Αρχαία Ήλιδα και ην επανέναρξη μετά από δεκαετίες του ανασκαφικού έργου, 3) την έλλειψη δημοτικού μεγάρου στο Δήμο, μετά τα προβλήματα στο Λαζαράκειο και τα έργα στο Συνεδριακό, 4) το μεγάλο θέμα του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας μετά την ισχύ του νόμου για την κατάργησή του και τη λειτουργία του ως παράλληλη έδρα του Πύργου, 5) το πρόβλημα με την υποστελέχωση του νοσοκομείου Αμαλιάδας, το οποίο διογκώθηκε μετά την πανδημία και πλέον έχουν θέσει το νοσηλευτικό ίδρυμα σχεδόν εκτός λειτουργίας, 6) το ζήτημα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που από το 2022 τέθηκε εκτός η Ηλεία και η Αμαλιάδα και 7) τους έξι άξονες με τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds