Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση του Αντιπ/άρχη Θ. Βασιλόπουλου με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θ. Μπαρή

image 15 12

 Συνάντηση του Αντιπ/άρχη Θ. Βασιλόπουλου με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θ. Μπαρή για την εγκατάσταση συστημάτων πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας

Δύο ψηφιακά συστήματα επιτήρησης, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας για την μείωση του κινδύνου από δασικές πυρκαγιές προγραμματίζεται να εγκατασταθούν στο Δήμο Ερυμάνθου από πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος στην συνάντηση που είχε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 με το Δήμαρχο Ερυμάνθου Θεόδωρο Μπαρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ερυμάνθου ο κ Βασιλόπουλος επεσήμανε ότι τα δύο συστήματα που θα εγκατασταθούν σε σημεία της περιοχής είναι τμήμα ενός σημαντικού έργου που θα αναπτυχθεί στις περιφερειακές ενότητες  το οποίο συνδυάζει σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες επιτήρησης και αναγνώρισης πυροσβεστικών συμβάντων. Το έργο στοχεύει στην αναβάθμιση των υποδομών Πολιτικής Προστασίας  και θα ενισχύσει δραστικά την αποτελεσματικότητα και την επιχειρησιακή ικανότητα.

Ακόμα συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούσαν την αξιοποίηση χρηματοδοτήσεων για την έρευνα και την καινοτομία, την συνεργασία για την ψηφιοποίηση και ουσιαστική απλοποίηση των υπηρεσιών, τόσο προς τους πολίτες όσο και προς τις επιχειρήσεις καθώς και για την επικαιροποίηση της μελέτης για τον δρόμο «Δροσιά-Κρυόβρυση» με στόχο της ένταξη του έργου σε αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds