Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί και χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα

Israel Hamas One Month of War Photo Gallery

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι σφοδροί βομβαρδισμοί και οι χερσαίες επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού στη νότια Γάζα και την Χαν Γιούνις, όπου έχουν καταφύγει και οι πρόσφυγες από το βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα.

Πιο αναλυτικά, κυρίως η πόλη Χαν Γιουνίς στο νότο της Λωρίδας της Γάζας, βρίσκεται περικυκλωμένη από ισραηλινά άρματα μάχης, με το πεζικό να διεξάγει σφοδρές μάχες στο εσωτερικό της. Την ίδια ώρα, στη βόρεια Γάζαο στρατός επιχειρεί στην καρδιά του καταυλισμού της Τζαμπαλίγια.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με αξιωματούχο της Χαμάςδεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις ή ανταλλαγή κρατουμένων έως ότου σταματήσει η επίθεση του Ισραήλ στον Παλαιστινιακό θύλακα, ενώ ο Π.Ο.Υ. κάνει λόγο για «τεράστια ανθρωπιστική τραγωδία», με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να επισημαίνει ότι το Ισραήλ πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες και να επιτρέψει να εισέλθουν στη Γάζα περισσότερα καύσιμα και βοήθεια.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds