Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Τάσος Κάπος: Δήλωση για την ορκομωσία στο Δήμο Ζαχάρως

kapos tasos zaxaro

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΊΑ
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, ορκιστήκαμε να υπηρετούμε με δύναμη και σθένος τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.
Αναλαμβάνουμε μία σοβαρότατη ευθύνη. Η παράταξή μας θα πράξει στο ακέραιο το καθήκον της.
Όλοι εμείς πρέπει να συνεργαστούμε, να συγκεράσουμε και να συνθέσουμε απόψεις που αφορούν τα κοινά του Δήμου μας.
Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα λειτουργήσουμε με πνεύμα συναίνεσης πάντα με κριτήριο το καλό του Δήμου και των κατοίκων. Πρόθεσή μας είναι να κινηθούμε με ήθος και να συμβάλλουμε στη σωστή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην κατεύθυνση αυτή θα επιδοκιμάσουμε και θα συναινέσουμε σε ουσιαστικές προτάσεις με απτό αποτέλεσμα και θα ασκήσουμε την κριτική μας εκεί που θα χρειαστεί.
Θα στηρίξουμε κάθε θετική πρωτοβουλία, κάθε προσπάθεια να αναπτυχθεί ο Δήμος μας. Δεν θα ασκήσουμε στείρα αντιπολίτευση.
Ευελπιστούμε σε μία παραγωγική θητεία για το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Δήμαρχο, τους Προέδρους και τους Συμβούλους Κοινοτήτων.
Σίγουρα οι αλλαγές δεν γίνονται με ευχολόγια και «ενωτικές» εξαγγελίες.
Ο Δήμος θέλει ταπεινότητα, όραμα, οργάνωση, χαμηλά τα κεφάλια, ψηλά τα μανίκια και πολλή- πολλή δουλειά. Συλλογική δουλειά. Με ενότητα και αλληλοσεβασμό.
Ευχόμαστε να είναι καλή και δημιουργική η νέα θητεία του δημοτικού συμβουλίου 2024-2028 και καλή δύναμη σε όλους τους αιρετούς.
Χρόνια πολλά, σε όλους τους δημότες!
Καλή χρονιά!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds