Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης: Συνεργασία με το Ελληνοιταλικο Επιμελητήριο Αθήνας 

xujiaSGBCISA

Συνεργασία με το Ελληνοιταλικο Επιμελητήριο Αθήνας για πραγματοποίηση εκπαιδευτικών, πολιτιστικών, τουριστικών και επιχειρηματικών δράσεων

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ του  Δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης και της προσπάθειας του Δημάρχου   για την εξωστρέφεια του Δήμου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας και το Επιμελητήριο Ηλείας, προγραμματίζονται  δράσεις για την περίοδο 2024-2027.

Οι δράσεις θα είναι εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, τουριστικές και επιχειρηματικές σε συνεργασία με το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο- Αθήνας. Για  αυτόν τον λόγο ,πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Λέντζας Ιωάννης δήλωσε ότι, « μετά τις προσπάθειες εξωστρέφειας του Δήμου με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Προεδρία της Δημοκρατίας, προβαίνουμε σε νέες συνεργασίες, αναδεικνύοντας τα κοινά ιστορικά, πολιτιστικά , περιβαλλοντικά και εκπαιδευτικά στοιχεία που ενώνουν τους λαούς Ελλάδας και Ιταλίας.»

 Με τη σειρά του ,ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου – Αθήνας ανέφερε ότι, « η καινούρια προγραμματική περίοδος- 2024-2027- διασυνοριακών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναδεικνύει τη στρατηγική σημασία των περιοχών της Ηλείας με την αντίστοιχη της Νότιας Ιταλίας ( Μεγάλης Ελλάδας), σε διάφορους τομείς επιχειρηματικότητας και πολιτισμού.»

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds