Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ο χαιρετισμός-τοποθέτηση του Δημάρχου Πύργου στην απεργιακή συγκέντρωση εμπόρων και επαγγελματιών

dimarxos proedros 221123
  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί»

«Χαιρετίζω με ενθουσιασμό τη μοναδική συγκέντρωση της μεσαίας τάξης της πόλης μας τα τελευταία χρόνια. Προφανώς δεν μας συγκίνησαν θέματα όπως το Πανεπιστήμιο, το Νοσοκομείο κ.α.  Είμαστε στην ύστατη φάση μιας πορείας προς τα κάτω. Αυτό όμως είναι κάτι που εάν εγκαταλείψουμε την επιδερμική αντίληψη των πραγμάτων και την επικοινωνιακή τους ανάδειξη, θα αντιληφθούμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος στη Δημοκρατία εκτός από τη συλλογική αγωνιστική παρουσία απέναντι σε πολιτικές που βλάπτουν συγκεκριμένες τάξεις και μάλιστα τον κορμό της ελληνικής παραγωγικής διαδικασίας. Γιατί μόνο στην Ελλάδα οι αυτοαπασχολούμενοι είναι το υψηλότερο ποσοστό φορολογουμένων. Είναι χαρακτηριστικό της ελληνικής οικονομίας. Όμως δεν είναι θέμα που θα το λύσουν οι λογιστές ή θα λυθεί μέσα σε ένα υπουργικό γραφείο. Είναι θέμα πολιτικής, που δεν θέλει κανείς να το καταλάβει. Διαφορετικά θα είχαμε πάρει άλλο δρόμο πολιτικής σ’ αυτή τη χώρα. 

Ας ανοίξουμε το μυαλό μας να καταλάβουμε τί γίνεται στην Ευρώπη και τον κόσμο και ας επιστρέψουμε στο δρόμο της συλλογικής δράσης. Να τελειώνει ο ατομισμός και ο ναρκισσισμός των επικοινωνιακών στόχων που έχουν επιβάλλει στους πολίτες. Ο αγώνας πρέπει να επαναληφθεί και να γίνει πιο ισχυρός. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος και η ιστορία έχει αποδείξει ότι προοδεύουν οι άνθρωποι που διαφωνούν και κάνουν …φασαρία απέναντι στην συντηρητική ταφόπλακα που πάντα επιχειρείται να μπαίνει στις κοινωνίες. Ο Δήμος Πύργου είναι συμπαραστάτης σας!

Αξίζουν συγχαρητήρια στους οργανωτές κι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί. Είναι ο μόνος δρόμος, όχι μόνο αντίστασης, αλλά και δημιουργικής παρουσίας. Εκτιμώ ότι καμία κυβέρνηση δεν θέλει να έρθει σε ολομέτωπη σύγκρουση με τον κορμό της ελληνικής κοινωνίας, τη μεσαία τάξη».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds