Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

THE OLYMPIA EFFECT: Παρουσίαση του Εργαστηρίου Ανάπτυξης Σεναρίου Ταινιών για Παιδικό και Νεανικό Κοινό

heolympiaeffect
To Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, με τη στήριξη της Αγοράς του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του προγράμματος Creative Europe MEDIA, διοργανώνουν το OLYMPIA EFFECT, Εργαστήριο Ανάπτυξης Σεναρίου Ταινιών για Παιδικό και Νεανικό Κοινό. 
Πρόκειται για ένα νέο εργαστήριο ανάπτυξης σεναρίου για επαγγελματίες, που στοχεύει στην καλλιέργεια καταξιωμένων αλλά και ανερχόμενων φωνών στην κινηματογραφική και οπτικοακουστική παραγωγή που απευθύνεται ειδικότερα σε παιδικό και νεανικό κοινό, παρέχοντας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον ανάπτυξης των ιδεών σε σενάριο. Παράλληλα αποτελεί ένα βήμα στην ανάπτυξη των δράσεων του Φεστιβάλ σε όλη την αλυσίδα της παραγωγής του κινηματογραφικού έργου, ως οργανική συνέχεια του Creative Ideas Pitching Lab, το οποίο ξεκίνησε πριν 6 χρόνια με στόχο την ενίσχυση της παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών για παιδιά και νέους στην Ελλάδα, μέσα από την εκπαίδευση των κινηματογραφιστριών/στών, την ενδυνάμωση και την ενίσχυσή τους – τεχνικά και υλικά.
Μέσα από μια πρωτότυπη και διαφορετική απ’ τα συνηθισμένα παρουσίαση, το κοινό και οι άμεσα ενδιαφερόμενες/οι, θα ενημερωθούν για την οπτική του προγράμματος, τη σύνδεση και το όραμά του σε σχέση με τη βιομηχανία, όπως και το νεανικό και παιδικό κοινό, τις εξελίξεις σχετικά με την συνεχόμενα ανοδική πορεία της παιδικής ταινίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ θα παρουσιαστεί αναλυτικά η δομή του εργαστηρίου, τα εργαλεία και οι μεθοδολογίες του.
H εκδήλωση θα αποτελέσει ένα πρώτο πεδίο εξοικείωσης και γνωριμίας με το εγχείρημα για κάθε ενδιαφερόμενο άτομο (δημιουργούς, παραγωγούς, επαγγελματίες του κινηματογράφου αλλά και όσες/ους κάνουν τα πρώτα τους βήματα) και φορέα από κάθε πτυχή της παραγωγής του κινηματογραφικού έργου. 
Μετά την παρουσίαση και τη συζήτηση, θα ακολουθήσει ποτό στον χώρο της εκδήλωσης.
Διαβάστε περισσότερα για το Οlympia Effect

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds