Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
viber image 2023 12 03 13 22 21 358
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk

Της «έφαγε» 10 εκατομμύρια ευρώ – Τρία χρόνια φυλακή στον 36χρονο «toyboy» της Τζίνα Λολομπριτζίτα

ginalollobrigida

Δικαστήριο στην Ιταλία καταδίκασε σε τρία χρόνια φυλακή τον 36χρονο Andrea Piazzolla, γνωστό ως «toyboy» της Ιταλίδας ηθοποιού Τζίνα Λολομπριτζίτα, γιατί υπεξαίρεσε 10 εκατομμύρια ευρώ από την περιουσία της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 36χρονος εργαζόταν ως προσωπικός βοηθός της Λολομπριτζίτα από το 2013 και με τα χρόνια κέρδισε την εμπιστοσύνη της, κάνοντας «πλύση εγκεφάλου» και απομακρύνοντας την από συγγενικά πρόσωπα.

Έτσι, ο γιος της έκανε μήνυση πριν πεθάνει η μητέρα του, όμως η ίδια πήρε το μέρος του Andrea Piazzolla.

Εντούτοις, μετά τον θάνατο της έγινε απογραφή στην περιουσία και οι ιταλικές αρχές διαπίστωσαν ότι έλειπαν 10 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πήρε ο 36χρονος για να κάνει «μεγάλη ζωή». Τα λεφτά είχαν ξοδευτεί σε αγορά Ferrari και πολυτελών οικιών, ενώ έκανε συχνά ταξίδια στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Andrea Piazzolla χαρακτηρίζεται ως «toyboy» και δημόσια βρίσκονταν πολλές φορές στο πλευρό της ηθοποιού, ειδικά όταν πήγαινε σε λαμπερές εκδηλώσεις.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

GIANNIKOPOULOS ELAIOTRIBIO 2X5 copy(1)

This will close in 20 seconds