Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Το μπρα-ντε-φερ κυβέρνησης – αγροτών συνεχίζεται

ripes iliakanea

Χαίρετε, το μπρα-ντε-φερ κυβέρνησης – αγροτών συνεχίζεται και το Μ.Μ. περίμενε την επιστολή των αγροτών την οποία και έλαβε.  Το ενδιαφέρον που μου έλεγαν, βεβαίως, είναι ότι με βάση τα πρώτα στοιχεία κυλιόμενων μετρήσεων, οι πολίτες δεν δείχνουν καθόλου υποστηρικτικοί απέναντι στην προοπτική μπλόκων που θα κλείνουν τους δρόμους, σε αντίθεση με τα ευρήματα μερικών ημερών πριν, με βάση τα οποία αντιμετώπιζαν με κατανόηση τα αιτήματα των αγροτών. Άρα και οι αγρότες είναι αντιμέτωποι με μια ισορροπία τρόμου, καθώς θέλουν να κλιμακώσουν, αλλά ξέρουν ότι δεν πρέπει να το… παρατεντώσουν.

Οι προϋποθέσεις για συνάντηση από βδομάδα

-Ρώτησα, βεβαίως, μια σοβαρή πηγή μου στο Μ.Μ. αν την επόμενη εβδομάδα -που οι αγρότες προγραμματίζουν να κατέβουν στην Αθήνα– ο Μητσοτάκης θα τους δεχθεί. “Αρχικά, πρέπει αυτοί να θέλουν να έρθουν. Και μετά, πρέπει να αποφασίσουν ποιοι από αυτούς θα έρθουν και με ποια αιτήματα, καθώς δεν είναι όλα ρεαλιστικά, ούτε υπάρχει μια ιεράρχηση”, μου απάντησε ο άνθρωπός μου. Δεν μου απέκλεισε, πάντως, την προοπτική ραντεβού, αν και ο Μητσοτάκης θέλει να ξέρει τι μπορεί να συζητήσει. Διότι, όπως σας έλεγα και χθες και διαπιστώνεται από το Μ.Μ., πιο μπροστά έχουν βγει οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ που κάνουν και τη γνωστή επαναστατική γυμναστική.

Μητσοτάκης-Κουρέτας

-Να κλείσω τα των αγροτών με την ενδιαφέρουσα “σύμπτωση” σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα έχουμε συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, ο οποίος προ ημερών άσκησε σκληρή κριτική για την πορεία αποκατάστασης της περιφέρειάς του, καθώς ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας. Βεβαίως και στη Θεσσαλία ακόμα, τον Κουρέτα δεν τον έχουν “νιώσει” ακόμα ιδιαίτερα ως περιφερειάρχη.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds