Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ‘ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ’ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΗ

eygenios asteris

“Θα συνεχίσω να υπηρετώ το Δήμο Ήλιδας”

«Ολοκληρώνοντας την θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο δήμο Ήλιδας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους και να αναφερθώ σε αυτά που πετύχαμε!

Καταρχάς όμως, θα ήθελα να ευχηθώ στη νέα δημοτική αρχή να ανταποκριθεί στο έργο που αναλαμβάνει, προκειμένου να ωφεληθούν οι δημότες και η πόλη.

Ο πήχης είναι πλέον ψηλά και αυτό γιατί η δημοτική αρχή που απέρχεται, της οποίας είχα την τιμή να είμαι μέλος, αφήνει σημαντικά έργα τα οποία έχουν ήδη δημοπρατηθεί, καθώς και έργα με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις (Περιφερειακή οδός Αμαλιάδας, κατασκευή νέου διοικητηρίου κλπ.). 

Η Κουρούτα, που αποτελεί την ατμομηχανή της ανάπτυξης, άλλαξε όψη, υποδομές και έργα ανάπλασης την έχουν καταστήσει πόλο έλξης. Η κατασκευή του αγωγού ύδρευσης για την υδροδότηση της Αμαλιάδας, οι ασφαλτοστρώσεις, οι παρεμβάσεις αισθητικής, τα μικρά καθημερινά, αλλά και τα μεγάλα που δεν χρειάζεται να απαριθμήσω, αποδεικνύουν το σπουδαίο και μεγάλο έργο. 

Η ΗΛΙΔΑ του 2023 απέχει παρασάγγας από αυτή που παραλάβαμε το 2019! Ήταν μία θητεία που μέτρησε για περισσότερες δεδομένων των δύσκολων συνθήκων ( κορωνοϊός, ενεργειακή κρίση, κυβερνοεπίθεση). Είμαι περήφανος για το έργο μας. Είναι σημαντικό να μπορείς να περπατάς στον δρόμο και να κοιτάζεις τους άλλους στα μάτια.

Παραδίδουμε την διοίκηση του δήμου ,δεν αφήνουμε την Ήλιδα. Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ασκήσω δημιουργική αντιπολίτευση, το οφείλω άλλωστε στην πόλη και σε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές. 

Θα είμαστε παρόντες και δε θα επιτρέψουμε ο Δήμος να ξανά «φρενάρει». Ελπίζω η ζωή των δημοτών κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερη. Σε αυτό θα συμβάλλω χωρίς δεύτερες σκέψεις και μικροπολιτικές προσεγγίσεις.

Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα την Ήλιδα από την θέση του Αντιδημάρχου οικονομικών και θα συνεχίσω να την υπηρετώ και σαν δημοτικός σύμβουλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν προς έναν, όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών του δήμου για την άψογη συνεργασία. Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους προέδρους του δημοτικού συμβουλίου, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς, κοινοτικούς συμβούλους, τα συμβούλια των νομικών προσώπων ,και τις σχολικές επιτροπές για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

Τέλος θερμές ευχαριστίες στο Γιάννη Λυμπέρη που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του, αλλά και στους συνεργάτες μου που πλέον δημιουργήσαμε δεσμούς ζωής, σε όλους τους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφος τους, καθώς και στην οικογένειά μου που στήριζε ολόθερμα την προσπάθεια μου και είναι πάντα στο πλευρό μου. 

Ήταν τιμή μου…

Ευγένιος Αστερής

Απερχόμενος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ήλιδας»

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds