Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Το ΓΕΛ Πελοπίου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή του στο έργο συναισθηματικής νοημοσύνης EduCardia, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+.

GEL PELOPIOU 2 768x728

Το Λύκειο Πελοπίου σε έργο συναισθηματικής νοημοσύνης

Το ΓΕΛ Πελοπίου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή του στο έργο συναισθηματικής νοημοσύνης EduCardia, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+.

Το έργο εκτελείται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και συντονίζεται από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Εργαστήριο Διαχείρισης και Βέλτιστου Σχεδιασμού Δικτύων Τηλεματικής – NEΤMODE.

 Σκοπός του έργου αποτελεί η εκτίμηση των συναισθηματικών χαρακτηριστικών και του κλίματος συνεργατικότητας των μαθητών/-τριών, εντός της τάξης, με επιμέρους στόχο τη βελτίωση των συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων τους, όπως η αυτογνωσία, η αυτοέκφραση, η συναισθηματική νοημοσύνη, η ενσυναίσθηση, η επικοινωνία και η συνεργασία. Η αξιολόγηση των δεξιοτήτων έγινε με τη χρήση εργαλείων πληροφορικής, με παράλληλη συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών σε δραστηριότητες κοινωνικής και συναισθηματικής μάθησης, ειδικά σχεδιασμένες για τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους μέσω τακτικής άσκησης. Η εκτίμηση της συναισθηματικής εκπαίδευσης και η αποτύπωση της αποτελεσματικότητας των δραστηριοτήτων ολοκληρώθηκε με την επαναξιολόγηση των κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των μαθητών/-τριών στο τέλος του έργου

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds