Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Το πολυπόθητο «πράσινο φως» έλαβε η μελέτη των ΣΧΟΟΑΠ του Δήμου Πύργου

SXOOAP PYRGOS 768x432

«Πράσινο φως» για την μελέτη πολεοδομικού σχεδιασμού Πύργου

Το πολυπόθητο «πράσινο φως» έλαβε η μελέτη των ΣΧΟΟΑΠ του Δήμου Πύργου, όπου μετά από προσπάθειες ετών ολοκληρώθηκε το πρώτο επίπεδο του επικαιροποιημένου πολεοδομικού σχεδιασμού και πλέον η σημερινή δημοτική αρχή μπορεί να εφαρμόσει το δεύτερο επίπεδο, δηλαδή τα ρυμοτομικά σχέδια εφαρμογής.

Μάλιστα ο Δήμος Πύργου είναι ο μοναδικός Δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας που ολοκλήρωσε  το πρώτο στάδιο πολεοδομικού σχεδιασμού και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης Βασίλη Παναγόπουλο, στόχο είναι πλέον είναι η άμεση δημοπράτηση των ρυμοτομικών σχεδίων εφαρμογής όπου απαιτείται.

Την πολύ σημαντική εξέλιξη γνωστοποίησε ο ίδιος χθες με ανακοίνωση στην οποία ανέφερε αρχικά τις ενέργειές του πάνω στο ζήτημα αυτό τόσο την περίοδο που ήταν ξανά αντιδήμαρχος στον ίδιο τομέα κατά το παρελθόν, αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος και μέλος της διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds