Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Τρεις σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για τη Δίβρη

arbanitis arx olympia

ΑΤΜ, Δημοτικό Σχολείο και έργα ΣΑΤΑ

Τρία σημαντικά θέματα που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Λαμπείας λύθηκαν με ενέργειες της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα του αναπληρωτή Δημάρχου κ. Βασίλη Αρβανίτη.

Το πρώτο αφορά στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου μηχανήματος αυτόματης ανάληψης χρημάτων της Εθνικής Τράπεζας (ΑΤΜ), το οποίο τοποθετήθηκε και θα λειτουργήσει άμεσα, εξυπηρετώντας τους κατοίκους της Δίβρης και της ευρύτερης περιοχής. Το δεύτερο ζήτημα έχει να κάνει με τη συντήρηση του ιστορικού κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Δίβρης. Για τις απαιτούμενες εργασίες συντήρησης ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας διέθεσε το ποσό των 30.000 ευρώ. Ένα τρίτο θέμα αφορά στην συμβασιοποίηση τεχνικών έργων στις τρεις Κοινότητες (Δίβρης, Ορεινής και Αστρά) με χρήματα από τη ΣΑΤΑ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν διάφορα προβλήματα υποδομών. Τις σχετικές συμβάσεις για το σχολείο και τη ΣΑΤΑ υπέγραψε ο κ. Αρβανίτης με τους αναδόχους εργολάβους.

Ο κ. Αρβανίτης σε δηλώσεις του για τις προαναφερόμενες πρωτοβουλίες, τόνισε: «Η Δημοτική μας Αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες και στον τόπο, εξάντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια που είχε στη διάθεσή της και κυριολεκτικά μέχρι την εκπνοή της θητείας της διαχειρίστηκε αποτελεσματικά διάφορα προβλήματα προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο Δήμο μας. Στο πλαίσιο αυτό βρήκαμε τις ενδεδειγμένες λύσεις για το ΑΤΜ της Δίβρης, για τη συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου και για τα έργα από τη ΣΑΤΑ στα τρία χωριά της Δ.Ε. Λαμπείας. Θεωρώ ότι κλείνουμε τον κύκλο διοίκησης του Δήμου μας με θετικό πρόσημο αφήνοντας πάρα πολλά έργα εξελισσόμενα και άλλα συμβασιοποιημένα και έτοιμα να ξεκινήσουν και να υλοποιηθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή γιατί ο Δήμος ως θεσμός έχει συνέχεια».

Κλείνοντας ο κ. Αρβανίτης ευχαρίστησε τους Διευθυντές, τους προϊσταμένους, τους εργαζομένους του Δήμου και τους συνεργάτες του Δημάρχου  για την αμέριστη στήριξή τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής κατά την τετραετία 2019-2023.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds