Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Βραβεύτηκαν από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας οι επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Βραβεύτηκαν από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Δήμου για τη βράβευση των νέων σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2022.

Η εκδήλωση έγινε σε ιδιαίτερα ευχάριστο αλλά και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, από την πλευρά κυρίως των γονέων των επιτυχόντων, που είδαν τα παιδιά τους να εκπληρώνουν τα όνειρά τους. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Βασίλης Αρβανίτης κατά τον χαιρετισμό του επεσήμανε την μεγάλη αξία της ανώτατης εκπαίδευσης στη ζωή του ανθρώπου και ευχήθηκε οι νέοι σπουδαστές να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους μέσα από τις σπουδές τους και να προσφέρουν στο μέλλον τις υπηρεσίες τους στον τόπο καταγωγής τους ή όπου επιλέξουν να σταδιοδρομήσουν.

Αντίστοιχα η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ρόη Αντωνοπούλου, η οποία είχε τον συντονισμό της εκδήλωσης, στον χαιρετισμό της συνεχάρη τους φοιτητές για την επιτυχία τους, ευχόμενη να έχουν πολλές ακόμη μεγάλες επιτυχίες στη ζωή τους, να αξιωθούν στο μέλλον να πάρουν τη «σκυτάλη» στη διοίκηση του Δήμου και να είναι καλύτεροι και ικανότεροι.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας και εφημέριος της Αρχαίας Ολυμπίας π. Μιχαήλ Μπότσας και η Γυμνασιάρχης Αρχαίας Ολυμπίας κα Αλεξία Λιάγκουρα. Κατά την απονομή των επαίνων οι φοιτητές παραλάμβαναν και το συμβολικό δώρο τους από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, που ήταν ένα tablet για τις εργασίες και τις γενικότερες ανάγκες της εκπαιδευτικής τους δραστηριότητας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Μαρούντας, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Αηδόνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας κ. Βασίλης Τυλιγάδας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πελοπίου κ. Δημήτρης Στασινόπουλος, κ.α.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds