Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Βοήθησε την Άννα να συνεχίσει το ταξίδι της προς την Ιθάκη!

ANAAITHAKI
Η καμπάνια της Άννας βρίσκεται στο 25% της ολοκλήρωσης της! Από τις πρώτες ημέρες που κοινοποιήσαμε την καμπάνια, ο κόσμος στάθηκε στο πλάι της Άννας! Μέχρι στιγμής, έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στο 25% για την επίτευξη του στόχου μας, να παρέχουμε τη δυνατότητα στην Άννα να συνεχίσει να εργάζεται σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με δυνατότητες εξελίξης! 
🎄Εν μέσω εορτών, η Άννα συνεχίζει δυναμικά την εργασία της! Την προηγούμενη εβδομάδα οργάνωσε όλη την προετοιμασία πακέτων που θα διαμοιραστούν σε άστεγους συνανθρώπους μας, τόσο στην Κινητή Μονάδα, όσο και στο δρόμο.

💧Από τις επικοινωνίες για την μεταφορά και παραλαβή των προϊόντων μέχρι τον συντονισμό των εθελοντών, η Άννα βρίσκεται στη βάση της υποστήριξης άστεγου πληθυσμού μέσω της Ithaca! 
👉Αυτές τις γιορτές, γίνε και εσύ μέρος του ταξιδιού της Άννας, βοηθώντας την να συνεχίσει την εξέλιξη της μέσα στην Ithaca! 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds