Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ξεχωριστή αναφορά Μητσοτάκη στο 9ο “Our Ocean Conference”

SXOLIO POSEIDONIA

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η αναφορά του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για την πρωτοκαθεδρία της Ελλάδας στην παγκόσμια ναυτιλία, κατά την κεντρική του ομιλία, στην τελετή έναρξης της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «Ποσειδώνια 2024».

Ο Πρωθυπουργός έκανε, μάλιστα, ειδική αναφορά στις δεσμεύσεις που ανακοίνωσε η Ελλάδα στο 9ο “Our Ocean Conference”, που φιλοξενήθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην χώρα μας, συντονίστρια του οποίου ήταν η Βουλευτής του νομού μας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Είναι, άλλωστε, γνωστή η ιδιαίτερη βαρύτητα την οποία δίνει ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση, στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος, τη σχέση της προστασίας των ωκεανών με την κλιματική κρίση, τη γαλάζια οικονομία, τη βιώσιμη αλιεία, την ασφάλεια στη θάλασσα και τη θαλάσσια ρύπανση.

Τομείς παγκόσμιας δράσης με τους οποίους ασχολείται συστηματικά η Διονυσία και αναδείχθηκαν με τον πλέον σαφή τρόπο στο  “Our Ocean Conference”, οδηγώντας τις χώρες που συμμετείχαν σε 472 δεσμεύσεις για την προστασία των θαλασσών, συνολικού ύψους 12 δισ. δολαρίων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds