Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Διονύσης Καλαματιανός: «Νέο έτος με την ελπίδα μιας νέας και καλύτερης αρχής

kalamatianosdion

Το 2023 ήταν μια δύσκολη χρονιά. Το ζήσαμε και το ζούμε καθημερινά με τον εφιάλτη της ακρίβειας να δοκιμάζει τις αντοχές της πλειοψηφίας των πολιτών. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, επαγγελματίες και αυτοπασχολούμενοι, αγροτικός κόσμος και νέα γενιά, βιώνουν δύσκολες στιγμές, υποφέροντας από το βάρος των ακραίων ανατιμήσεων και της αισχροκέρδειας.   

Όμως, κάθε αρχή νέου έτους, συνοδεύεται πάντα από την ελπίδα.  Αποτελεί πηγή έμπνευσης ευχάριστων σκέψεων και συναισθημάτων, δείχνοντας τον δρόμο για μια κοινωνία αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης, που θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. 

Εμπεριέχει μέσα της την προσμονή για καλύτερες ημέρες, με άμβλυνση των ανισοτήτων και περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη. Με ενίσχυση της δημόσιας υγείας και παιδείας, με αποκατάσταση του κράτους δικαίου και των εργασιακών δικαιωμάτων. Με δημιουργία πολλών και καλών θέσεων εργασίας, ώστε να σταματήσει η φυγή των νέων μας, που αναγκάζονται να ψάχνουν ένα καλύτερο αύριο μακριά από τον τόπο τους. 

Το 2024 μπορούμε να διώξουμε μακριά την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που έχουν ριζώσει για τα καλά στις ζωές μας.

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους με υγεία, ευημερία και δημιουργία. Χρόνια Πολλά!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds