Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Υπερθέαμα ταχύτητας στο Αρκούδι από το Acropolis Jet Raid 2024

image 4 9

Το Αρκούδι ήταν ο τερματισμός της πρώτης κούρσας του «Acropolis Jet Raid 2024».

Το Αρκούδι ήταν ο τερματισμός της πρώτης κούρσας του «Acropolis Jet Raid 2024», διοργάνωσης που εντάσσεται στο καλεντάρι του παγκόσμιου πρωταθλήματος jet ski. Οι αγώνες πρόκειται να διαρκέσουν έως το προσεχές Σάββατο (08/06) οπότε και έχουν προγραμματιστεί οι τελικοί της διοργάνωσης.

Διανύοντας σχεδόν τα 40 χιλιόμετρα του πρώτου αγώνα, τα jet ski έφτασαν στο Αρκούδι λίγο μετά τις δέκα. Μετά από μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή, οι πιλότοι έβγαλαν τα θηριώδη σκάφη τους στην παραλία προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ρυθμίσεις για τη δεύτερη κούρσα που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί ανοικτά του κολπίσκου του Αρκουδίου.

Επρόκειτο για έναν αγώνα δέκα γύρων συνολικής διανυθείσας απόστασης 10 χιλιομέτρων που «χάρισε» ένα μοναδικό υπερθέαμα έντασης και αδρεναλίνης στους δεκάδες λουόμενους της παραλίας. Οι πιλότοι που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στη συγκεκριμένη κούρσα τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα από τον Δήμο Πηνειού.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης ολοκληρώθηκε με τη διαδρομή Αρκούδι – Κουρούτα και με τον δέκα γύρων αγώνα Gran Prix of Amalia.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds