Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
85wrxz
KUBOTA BOUFARDEAS il 1 750x150 1

Υπομονή μια εβδομάδα δηλώνει το Οικονομικών για το αγροτικό πετρέλαιο

agrotis traker petrelaio

www.agrotika-nea.gr

Κυβερνητικά στελέχη εξηγούν πως η εν λόγω λίστα είναι έτοιμη και αν δεν φύγει εντός της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου από την πλατεία Βάθη, τότε το πρωί της Δευτέρας θα είναι διαθέσιμη στην ΑΑΔΕ. Από κει και πέρα το μόνο που μένει είναι το «πάτημα ενός κουμπιού» όπως χαρακτηριστικά περιγράφουν για να ξεκινήσουν τα ποσά να πιστώνονται.

Στα 328 ευρώ ο ΕΦΚ πετρελαίου για 100 στρέμματα σκληρό σιτάρι

Η κινητοποίηση ξεκίνησε αμέσως μετά και τη δηµοσίευση της σχετικής απόφασης στην Εφηµερίδα της Κυβερνήσεως, που αφορά το ποσό των 76 εκατ. ευρώ (382 εκατ. λίτρα), σε 297.428 δικαιούχους παραγωγούς. Όπως προκύπτει από την ΚΥΑ, τα παραρτήµατα
µε τη λίστα κατανάλωσης παραµένουν ίδια µε την αντίστοιχη επιστροφή του 2022, δηλαδή 16 λίτρα για σκληρό σιτάρι και 30 για βαµβάκι. Ίδια παραµένει και η εξίσωση υπολογισµού, αφού οι ποσότητες για τις οποίες επιστρέφεται ο ΕΦΚ αναλογούν στο 50% της κατανάλωσης που περιγράφεται σχετικά. Ο συντελεστής ΕΦΚ ορίζεται σε 0,41 ευρώ ανά λίτρο. Από αυτά, λοιπόν, προκύπτει ποσό επιστροφής στα 328 ευρώ για 100 στρέµµατα µε σκληρό σιτάρι και 615 ευρώ για 100 στρέµµατα µε βαµβάκι.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

toponztisar

This will close in 20 seconds