Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Υπόθεση Γκολφίνου:Είναι δολοφονία τελικά;

αρχείο λήψης (5)

O δεύτερος πραγματογνώμονας «βλέπει» δολοφονία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον έμπειρο πραγματογνώμονα, μηχανολόγο-ηλεκτρολόγο μηχανικό Παναγιώτη Μαδιά όρισε ως τεχνικό σύμβουλο η οικογένεια του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου, από την Βάρδα Ηλείας, προκειμένου να συνεισφέρει στη συλλογή απαραίτητων στοιχείων για να εξιχνιασθεί η μυστηριώδης υπόθεση (ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός μπροστά στο καμένο αυτοκίνητό του στο Δάσος Κουνουπελίου).

Ο άτυχος άνδρας εντοπίσθηκε σε δύσβατο σημείο και ήταν – σύμφωνα με την Αστυνομία – «καψαλισμένος» σε θέση πρηνηδόν στα 4-5 μέτρα μακριά από το ΙΧ, που λίγο νωρίτερα είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Ο εν λόγω τεχνικός σύμβουλος, προ ημερών, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη και εξετάζοντας μικροσκοπικά το όχημα αποφάνθηκε ότι πρόκειται περί… εγκληματικής ενέργειας! Ειδικότερα, υποστήριξε ότι η BMW περιλούστηκε από εύφλεκτο υλικό και φούντωσε, γεγονός που σημαίνει ότι, κατά τον ίδιο, ο Σ. Γκολφίνος δεν ήταν μόνος στο αυτοκίνητό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», ο τεχνικός σύμβουλος εξέτασε από κοντά το όχημα, που βρίσκεται στο πάρκινγκ της Αστυνομίας επί της οδού Αμερικής, στην Πάτρα, χωρίς πάντως να γίνει γνωστό αν η μακροσκοπική διαπίστωσή του ταυτίζεται με όσα είδε και εξέτασε εκ του σύνεγγυς. Η έκθεσή του στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας αναμένεται να παραδοθεί εντός των ημερών.

Στο μεταξύ, οι ενασχολούμενοι με τη υπόθεση έχουν ήδη στα χέρια τους το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης που διενήργησε ο αν. καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Θωμάς Χόνδρος, ο οποίος ορίσθηκε από την Αστυνομία να εξετάσει το καμένο όχημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Π», περιγράφει αναλυτικά την κατάστασή του και αναφέρεται στα βασικά ενδεχόμενα ανάφλεξής του, αποφεύγοντας ωστόσο να τοποθετηθεί με κατηγορηματικό τρόπο, καθότι εκκρεμούν στοιχεία από παράπλευρες έρευνες της ΕΛΑΣ και ως εκ τούτου δεν είναι ολοκληρωμένο το «παζλ», ώστε να γίνει συνταύτιση με τα ευρήματά του.

Κυρίως, εκκρεμεί το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης που πιθανολογείται ότι θα δώσει απαντήσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν εντός του αυτοκινήτου του ο Σάκης Γκολφίνος, λίγο πριν γίνει το όχημα παρανάλωμα του πυρός και ο ίδιος εκπνεύσει.

pelop.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds