Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

6η ΥΠΕ: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού στην 3η ΤΟΜΥ Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα- Ενημερωτική ημερίδα

ejetaseisgynaikes

Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, 3η ΤΟΜΥ Αγίου Αλεξίου, Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα) και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού αύριο Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού. Οι εξετάσεις θα γίνουν στην 3η ΤΟΜΥ Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα, από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00.

Ενημερωτική ημερίδα και δωρεάν προληπτική εξέταση

Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας) και σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ” την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού. Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας από τις 11:00πμ έως τις 15:00. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα για ψηλάφηση μαστού από εξειδικευμένο ιατρό.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds