Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ααπολογισμός της Πανηλειακής Έκθεσης για τα παιδιά ΑμεΑ

ΩΓςσγωσ

Με ανάμεικτα συναισθήματα ο απολογισμός της Πανηλειακής Έκθεσης για τα παιδιά ΑμεΑ

Ολοκληρώθηκε χθες η Πανηλειακή Έκθεση Τέχνης για τα παιδιά ΑΜΕΑ που έλαβε χώρα στο πάρκο Ξυστρή στον Πύργο και ήταν μια πρωτοβουλία του Ηλείου επιστήμονα και συγγραφέα Γιώργη Τ. Δόξα.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις τους στην ΕΡΤ Πύργου και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μαρινόπουλο, η διευθύντρια του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου, Αγγελική Πετρόγιαννη και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ηλείας «Ήλις», Αγαθή Ρηγοπούλου, ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά εξέφρασαν και την απογοήτευσή τους για την χαμηλή προσέλευση των πολιτών της περιοχής, που δεν αγκάλιασαν την εκδήλωση στο βαθμό που οι διοργανωτές προσδοκούσαν.

ΩΓςσγωσ

Οι Αγγελική Πετρόγιαννη και Αγαθή Ρηγοπούλου με τα μέλη του Συλλόγου Φίλων και Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας “Η Εστία” που συμμετείχαν στην τελετή λήξης

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds