Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αμαλιάδα: «Φούστα – Μπλούζα» ως τις 31 Μαρτίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού

fousta mplouza theatriki omada ilis

Το έργο «Φούστα – Μπλούζα», παρουσιάζουν από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου (πλήν 23 & 27), στον Πολυχώρο Πολιτισμού δήμου Ήλιδας, τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Ήλις».

Ο ταλαντούχος θίασος, καθώς και όλοι οι συντελεστές της ομάδας, εργάστηκαν πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες, εστιάζοντας και στην παραμικρή λεπτομέρεια, και απόψε ήρθε η στιγμή να ανέβουν στη σκηνή του Πολυχώρου και να «συστηθούν» με το κοινό,  με την μοντέρνα φαρσοκωμωδία καταστάσεων των Ρέππα – Παπαθανασίου, που τίθεται ενάντια στον ρατσισμό, υπερασπίζεται την ελευθερία του ατόμου και σατιρίζει τις προκαταλήψεις μας όσον αφορά τον έρωτα.

Παράλληλα, γνωστοποίησαν και τον διαγωνισμό που θα τρέχει κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, με δώρο ένα ταξίδι στην Κέρκυρα. Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να κρατήσουν το εισιτήριο τους, και στις 31/03 σε live μετάδοση από το θέατρο ένα τυχερός ή μια τυχερή θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Κέρκυρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων με όλα τα έξοδα πληρωμένα (το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα).

Όσο αφορά το έργο, πρόκειται για μια καλογραμμένη, σύγχρονη κωμωδία, μια «φάρσα», με θέμα το παιχνίδι των δύο φύλων στην ανεξιχνίαστη περιοχή του έρωτα, όπου τα όρια του αρσενικού και του θηλυκού μπερδεύονται.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds