Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αμαλιάδα: Το 2ο Λύκειο Αμαλιάδας σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας τίμησαν τον μεγάλο Τσέχο Ζωγράφο Αλφόνσο Μούχα

im2OO 13 5

Οι 46 μαθητές της 1ης και της 2ας τάξης του Λυκείου, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, επέλεξαν και ασχολήθηκαν με το έργο του Μούχα, ενώ σε δεύτερο στάδιο θα συμμετέχουν και στο 3ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στη Πράγα στις αρχές Μαρτίου, με σκοπό τη γνωριμία τους με το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από πλευράς του Δήμου Ήλιδας στην όμορφη εκδήλωση συμμετείχαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Θεώνη Γεωργοπούλου, οι αντιδήμαρχοι: Παιδείας κ. Γιάννης Αθανασόπουλος και Αθλητισμού & Τουρισμού κ. Γιώργος Κράλλης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ήλιδας 36» κ. Ανδρέας Παπαδάκος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ήλιδας κ. Άκης Χουζούρης.

Όλοι τους επεσήμαναν ότι ο Δήμος θα συνεχίζει να στηρίζει ανάλογες ενέργειες και δράσεις εξωστρέφειας. «Θα είμαστε ακόμα πιο ενεργοί στα ευρωπαϊκά προγράμματα, γιατί πιστεύουμε ότι η Ανάπτυξη μίας περιοχής περνάει πρώτιστα μέσα από τον πολιτισμό και τη νέα γενιά», τόνισαν κατά τις τοποθετήσεις τους μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds