Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ανδρέας Νικολακόπουλος: “Δείχνουμε μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα και απέναντι σε κάθε παραβατική συμπεριφορά”

image 48 6

Ανδρέας Νικολακόπουλος: “Δείχνουμε μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα και απέναντι σε κάθε παραβατική συμπεριφορά”

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος στο Δημαρχείο Πηνειού, όπου συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που έγινε, παρουσία του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγου Ανδρέα Τσαπικούνη, του Δημάρχου Πηνειού, Αλέξη Καστρινού, του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχου Γιώργου Σωτηρόπουλου, και άλλων αυτοδιοικητικών και στελεχών του δήμου, με κυρίαρχο ζήτημα αυτό της εγκληματικότητας, αλλά και της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή. 

Όπως τόνισε ο κ. Υφυπουργός: “Είναι επιτακτική η ανάγκη να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών, σε μία περιοχή με αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας, αλλά και σημαντικές πρόσφατες επιτυχίες από την ΕΛ.ΑΣ., και να προχωρήσουμε σε όλες εκείνες τις δραστικές παρεμβάσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουμε μία ποιοτικότερη και ασφαλέστερη καθημερινότητα για τους κατοίκους”

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος βρέθηκε στο Α.Τ. Γαστούνης, παρουσία του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, του  Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας, του Διοικητή του Α.Τ. Αστυνόμου Β, Νικολάου Δρακόπουλου και άλλων αξιωματικών, όπου παρουσίασε τους βασικούς στόχους του στρατηγικού σχεδιασμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μέσα από την ενίσχυση των δυνάμεων της Ηλείας και την ανάγκη εντατικοποίησης της εμφανούς αστυνόμευσης στα σημεία που μπορεί να εκδηλωθεί η εγκληματικότητα, με βασικό γνώμονα την προστασία όλων των πολιτών.

“Δείχνουμε μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν επιχειρησιακά, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάθε παραβατική συμπεριφορά και να συλλάβουμε οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργεί εις βάρος των συμπολιτών του”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Υφυπουργός. 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds