Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Η Ηλεία σε κυβερνητικό σχήμα – Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Α. Νικολακόπουλος

nikolakopoulos mitsotakis

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για την τοποθέτηση του βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου στο κυβερνητικό σχήμα από την θέση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη εκφράζουν οι φορείς και οι πολίτες στην Ηλεία. Και αυτό γιατί εδώ και αρκετά χρόνια ο Νομός δεν είχε εκπροσωπηθεί στην κυβέρνηση.

Ο κ. Νικολακόπουλος που εξελέγη για δεύτερη φορά βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές ήταν πρώτος σε σταυρούς στην εκλογική του περιφέρεια και μέχρι σήμερα είχε επιλεγεί από το κόμμα του να συμμετάσχει σε σημαντικές Επιτροπές της Βουλής ενώ υπήρξε εισηγητής της Επιτροπής Άμυνας σε καθοριστικές διακρατικές συμφωμνίες.

Ο ίδιος δήλωσε ότι τον τιμά η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Πρωθυπουργός μίλησε για την μείζονα προτεραιότητα στην οποία είναι το η ασφάλεια του πολίτη και ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος του χαρτοφυλακίου που του ανατίθεται. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε κυβέρνηση και συγκαταλέγεται στα στελέχη Νέας Γενιάς της Νέας Δημοκρατίας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds