Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Απέκλεισαν την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας 

trakter pyrgos agrotes nomarxia

Πύργος: Απέκλεισαν την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας οι αγωνιζόμενοι αγροτοκτηνοτρόφοι 

Με μαχητική συγκέντρωση στο μπλόκο τους στον κόμβο Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια μηχανοκίνητο συλλαλητήριο με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα μέσα στον Πύργο, το πρωί της Δευτέρας, οι αγωνιζόμενοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ηλείας, συνεχίζουν τις πολύμορφες κινητοποιήσεις τους απαιτώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσής τους.

Όπως επισημαίνουν, δεν πρόκειται να δεχθούν τα ψίχουλα και την κοροϊδία της Κυβέρνησης, ενώ στέλνουν το δικό τους αγωνιστικό μήνυμα και στην σύνοδο των Υπουργών Γεωργίας που πραγματοποιείται σήμερα στις Βρυξέλλες για την αναθεώρηση της ΚΑΠ.


Οι αγρότες με τα τρακτέρ τις κόρνες και τα συνθήματά τους, έδωσαν για ακόμη μία φορά τον δικό τους «τόνο» στην πόλη, ενώ έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και υψωμένες γροθιές από λαϊκό κόσμο, που έδειξε εξίσου την αλληλεγγύη του. Τα τρακτέρ, έφτασαν ως την Περιφερειακή Ενότητα όπου απέκλεισαν συμβολικά το δρόμο μπροστά από αυτή, ενώ κατέθεσαν σε ψήφισμα τα αιτήματά τους στον αντιπεριφερειάρχη αγροτικής ανάπτυξης, απαιτώντας και από την Περιφερειακή Αρχή να τα υποστηρίξει ως προς την επίλυσή τους.

«Δεν υποχωρούμε, αν δεν δικαιωθούμε σε όσα ζητάμε», σημειώνουν και καλούν και σε συνέχεια των αγωνιστικών πρωτοβουλιών.

ΠΗΓΗ: 902.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds