Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Aποφάσισαν να συνεχίσουν τις πολύμορφες κινητοποιήσεις οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ηλείας

agrotesbloka

Aποφάσισαν να συνεχίσουν τις πολύμορφες κινητοποιήσεις και δράσεις οι αγρότες και κτηνοτρόφοι – Συμβολικός αποκλεισμός της ΕΟ Πατρών – Πύργου στο μπλόκο στον κόμβο Αγίου Γεωργίου στον Πύργο

Aπόφαση να συνεχίσουν τις πολύμορφες κινητοποιήσεις και δράσεις τους έλαβαν και οι αγωνιζόμενοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ηλείας, που προχώρησαν σε πλατιά σύσκεψη ενημέρωσης στο μπλόκο τους στον κόμβο Αγίου Γεωργίου έξω από τον Πύργο, χτες το απόγευμα.

Με τη δύναμη που έλαβαν και από τη συμμετοχή τους στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας μαζί με συναδέλφους τους απ’ όλη τη χώρα, προχώρησαν επίσης και σε νέο συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος του μπλόκου τους.

«Ληστεύουν τον λαό για να ταΐσουν το κεφάλαιο», ήταν το μήνυμα που έστειλαν, ενώ σήμερα θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση – κινητοποίηση συνταξιουχικών σωματείων του νομού έξω από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, το πρωί, απαιτώντας μεταξύ άλλων την άμεση ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με το απαραίτητο προσωπικό και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Όπως σημειώνουν οι αγωνιζόμενοι αγροτοκτηνοτρόφοι, δεν κάνουν πίσω από την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, ενώ θα συμμετέχουν και στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία και τις συγκεντρώσεις της 28ης Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: 902.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds