Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αυγερινοπούλου: Αναφορά στη Βουλή για την λειτουργία Πειραματικών Δομών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Πύργο

avgerinopoulou exofyllo

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, για το θέμα της δημιουργίας πειραματικών δομών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Πύργο. Η Ηλεία Βουλευτής, με γνώμονα το διαρκές ενδιαφέρον της για θέμα εκπαίδευσης, κατέθεσε αναφορά στον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, τονίζοντας αυτή την ανάγκη, η οποία επισημαίνεται και σε σχετική επιστολή του Επιμελητηρίου Ηλείας, προς το Υπουργείο.

Στην αναφορά, η κα. Αυγερινοπούλου επισημαίνει τον προβληματισμό και την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και ιδίως των γονέων και κηδεμόνων της πρωτοβάθμιας βαθμίδας, σχετικά με την μη λειτουργία Πειραματικών Δομών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου ήδη από τριετίας λειτουργεί Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο, ζητώντας να αναληφθεί σχετική μέριμνα.

Η νέα αυτή εκπαιδευτική δομή θα δώσει την δυνατότητα ενός ενιαίου πλαισίου από το Δημοτικό ως το Λύκειο, θα συνδέσει τις βαθμίδες εκπαίδευσης μέσα από ολοκληρωμένο πλάνο, με στόχο και τη σύνδεση της εκπαιδευτικής και ερευνητικής δραστηριότητας σε όλες τις βαθμίδες και θα λειτουργήσει ως μοχλός εξέλιξης κι ανάπτυξης για το εκπαιδευτικό κεφάλαιο της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos