Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Χρ. Χριστοδουλόπουλος – “Φτάνει πια η υποβάθμιση”

ΒΖΔΦΒ

Λέγοντας «Φτάνει πια η υποβάθμιση» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, το δημοτικό συμβούλιο που είχε ως αποκλειστικό θέμα την κατάργηση το Πρωτοδικείου Αμαλιάδας. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος τόνισε ότι «το νομοσχέδιο θα φέρει τη συρρίκνωση, την υποβάθμιση και ουσιαστικά το κλείσιμο του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας».

Μάλιστα στο τέλος της ομιλίας του, πρότεινε την έκδοση σκληρού ψηφίσματος και τη δημιουργία άμεσα ενός άτυπου οργάνου, που θα θέσει το θέμα στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο, καθώς θα ζητήσουν συναντήσεις με τα στελέχη του αρμόδιου Υπουργείου και ανάλογα με τις απαντήσεις, θα μεταφέρουν το ζήτημα ακόμα και στον ίδιο των πρωθυπουργό.

Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εμφανίστηκαν ενωμένοι σε όλα τα επίπεδα αντιδράσεων και διεκδικήσεων, στα οποία θα πρωτοστατούν ο Δήμος Ήλιδας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, με συμπαραστάτες τους Δήμους και τους φορείς του Νομού.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds